donderdag 21 oktober 2021 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Algemeen en dossiers
Nederland
Verenigde Naties
Overig internationaal
Andere landen
Varia & service
Deze site
Onze andere sites
 
 Nr. 02
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  DEZE SITE  >  BERICHTEN  >  2004
 >  NR. 02  

donderdag 21 oktober 2004 - Lunchlezing Cees Flinterman over zijn werk als lid van het VN-VrouwenverdragcomitÚ (Utrecht, Universiteit)


Deze lezing is in beginsel bedoeld voor personeel en studenten van de Universiteit Utrecht (UU), maar organisatoren en spreker hebben toestemming gegeven dit bericht verder te verspreiden. Ge´nteresseerden van buiten de UU kunnen bij Marjolein van den Brink informeren of er nog plaats voor hen is.

Aan alle ge´nteresseerden,

Ondertussen behoeft hij geen introductie meer: Cees Flinterman: onze eigen Man In New York, het enige echte Nederlandse lid van het VN-vrouwenverdragcomite (CEDAW).
 
In  juli kwam het comite voor de 31e keer bijeen. Op de agenda stonden uiteenlopende landen als Angola, Bangladesh, Malta en Argentinie.Het werk aan een nieuwe Algemene Aanbeveling over art. 2 - de 'juridische ruggegraat' van het verdrag, aldus het persbericht - werd voortgezet, en vermoedelijk ook, maar dat staat niet op de website, het onderzoek naar individuele klachten en systematische schendingen. Voor smeuige inside informatie en verse broodjes kom je dus op
 
donderdag 21 oktober
Lunchen Met Cees Flinterman
van 12.15 - 13.15 uur
Toon Peterszaal (ASP 200)
De Pietershof
Universiteit Utrecht.
 
Iedereen is zoals altijd van harte welkom. Svp aanmelden bij ondergetekende, bij voorkeur minimaal een week van tevoren.
 
Tot 21 oktober.
Marjolein van den Brink
Gender & Recht
ASP 200
tel. 030-2537106